Η ελληνική παραδοσιακή κουζίνα και οι κρητικές καταβολές του σεφ Μανώλη Παπουτσάκη βρίσκουν στέγη σε έναν πολύ ιδιοσυγκρασιακό χώρο, εμπνευσμένο από τα ταξίδια των Φώτη Βαλλάτου, Πέρυ Παναγιωτακόπουλου και Δημήτρη Πλατανιά, που συμπληρώνουν το κουαρτέτο των ιδιοκτητών. Η εξαιρετική πρώτη ύλη μαγειρεύεται αποκλειστικά στη φωτιά και συνοδεύεται από μεγάλη γκάμα φυσικών κρασιών, ενώ τη μουσική επένδυση προσφέρουν εκλεκτικά DJ sets κυρίως με βινύλια.