ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2025

Αλεπού

Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 14 / 20

  

Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα

 Θεσσαλονίκη - Περίχωρα Θεσσαλονίκης - Πυλαία, 17 ης Νοεμβρίου 26, Θεσσαλονίκη Πυλαία

 2310909900

 www.facebook.com/alepoumezedopoleio/

Σεφ: Ανδρέας Κλαυδιανός

Αλεπού - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Το εστιατόριο του σεφ Ανδρέα Κλαυδιανού μιξάρει ξυλόφουρνο, κατσαρόλα και ελεύθερη δημιουργική διάθεση, σε μεγάλο, φωτεινό κι ανοιχτόκαρδο χώρο με παιχνιδιάρικη αισθητική. Χαρακτηριστικές ελληνικές γεύσεις, όπως τα σαρμαδάκια, που έρχονται εδώ με κρέμα από αριάνι και γιαούρτι, ή η καπνιστή μελιτζάνα, που συνοδεύεται από κρέμα πιπεριάς και μαγιονέζα σχοινόπρασου, προτείνονται στη λογική του μεζέ και συμπληρώνονται από κύρια πιάτα.

Χάρτης εστιατορίου