Αν και μακριά από τις δημοφιλείς πιάτσες εξόδου, η υποδειγματική off Broadway ταβέρνα γράφει εδώ και τριάντα χρόνια τη δική της ιστορία. Η ιδιαιτερότητα της προσέγγισης στηρίζεται κατ’ αρχήν στην πρώτη ύλη, την οποία συλλέγει προσωπικά ο ιδιοκτήτης Χάρης Τζίτζης, οργώνοντας καθημερινά τις λαϊκές του Λεκανοπεδίου, ενώ η ταλαντούχα μαγείρισσα Εύα Πασανικολάκη μαγειρεύει χαρακτηριστικά πιάτα από το παραδοσιακό συνταγολόγιο με καλό χέρι και διάχυτη φινέτσα.