Το διασημότερο εστιατόριο της Ρόδου, με ιστορία που ξεπερνά τα 50 χρόνια, παραμένει προορισμός για τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες του Νησιού των Ιπποτών. Στην όμορφη βοτσαλωτή αυλή με τις καμάρες στην κεντρική πλατεία της Λίνδου, ο σεφ Δημήτρης Μαυρίκος εμπνέεται από το δωδεκανησιακό γαστρονομικό ιδίωμα και δημιουργεί πολύ ξεχωριστά πιάτα με υλικά πρώτης ποιότητας. Το φινόκιο σε γλυκό κρασί Cair, το σουπιόρυζο της Λίνδου και οι γίγαντες με χαρουπόμελο στις πιο ευφάνταστες και «αλχημιστικές» στιγμές του.