Υπάρχει από το 1926 και είναι συνώνυμος με τις αυθεντικές, τοπικές γεύσεις της Κρήτης. Το καλοκαίρι βγάζει τραπέζια σε μια ήσυχη αυλή, το χειμώνα βρίσκεται στον παραδοσιακό, εσωτερικό του χώρο. Εδώ θα δοκιμάσετε «συμπεθεριό», ή αλλιώς το κρητικό μπριάμ, χοχλιούς, αλλά και κουνέλι κρασάτο με δεντρολίβανο, και χοιρινό με «ασκορδουλάκους», δηλαδή βολβούς. Μην παραλείψετε να κλείσετε με τις σφακιανές πίτες με μυζήθρα και ένα πολύ γευστικό μέλι.