ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2021

Ambrosia

Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 14 / 20

  

Ελληνική Νεοαστική Κουζίνα

 Θεσσαλονίκη - Περίχωρα Θεσσαλονίκης - Αεροδρόμιο, 13ο χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Περαίας - ξεν. «Hyatt Regency Thessaloniki»

 2310/401234, 2310/401418

 thessaloniki.regency.hyatt.gr

Ιδιοκτήτης: Ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki

Σεφ: Απόστολος Αλτάνης

Ambrosia - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Στο κύριο εστιατόριο του «Hyatt Regency» ο Απόστολος Αλτάνης προτείνει μια πολύ νόστιμη, σύγχρονη, αλλά κατανοητή εκδοχή της ελληνικής κουζίνας, με χρήση τοπικών και εποχικών υλικών. Εξαιρετική βεράντα με θέα στους καταπράσινους κήπους για το καλοκαίρι. Δοκιμάστε χοιρινό γάστρας στον ξυλόφουρνο, λαβράκι αλά πολίτα, κακαβιά με γαρίδες και πετρόψαρα.

Χάρτης εστιατορίου