ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2023 Ambrosia 14 / 20 Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα Θεσσαλονίκη - Περίχωρα Θεσσαλονίκης - Αεροδρόμιο, 13ο χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Περαίας - Ξεν. «Hyatt Regency Thessaloniki» 2310/401418 thessaloniki.regency.hyatt.gr Ιδιοκτήτης: Ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki Σεφ: Απόστολος Αλτάνης Το κύριο εστιατόριο του «Hyatt Regency» κινείται σταθερά στο πεδίο της σύγχρονης ελληνικής κουζίνας. Ο executive chef Απόστολος Αλτάνης προτείνει μια σειρά από ενδιαφέρουσες γεύσεις που άλλοτε μένουν κοντά στην παράδοση και άλλοτε την εκφράζουν μέσα από ευφάνταστες προσεγγίσεις. Εξαιρετική βεράντα με θέα στους καταπράσινους κήπους και την πισίνα, όταν ο καιρός το επιτρέπει.