ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2019

Old Mill

Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 14,5 / 20

  

Ελληνική μοντέρνα κουζίνα

 Κρήτη - Ν. Λασιθίου - Ελούντα, Ξεν. «Elounda Mare Hotel»

 28410/41102-3

 www.portoelounda.com/el/old-mill

Ιδιοκτήτης: Ελιάνα Κοκοτού , Σπύρος Κοκοτός

Σεφ: Αντώνης Πετρέλης

Old Mill - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Βαδίζοντας σε σύγχρονα ελληνικά μονοπάτια με κρητική προφορά που ενσωματώνουν γαλλικές μαγειρικές τεχνικές, η κουζίνα του έμπειρου σεφ Αντώνη Πετρέλη και της ομάδας του αναδίδει κομψότητα. Ξεχωρίσαμε την κρύα σούπα παντζαριού με καλαμάρι σοτέ, ασκορδουλάκους καραμελιζέ και παγωτό αβγοτάραχο, τη στήρα με baby μπάμιες, τηγανητούς κολοκυθανθούς και σάλτσα λεμονιού και το φιλέτο Wagyu με μπριάμ, ξύγαλο Σητείας, μανιτάρια πλευρότους και σάλτσα κάρδαμου. Το setting, στους κήπους του ξενοδοχείου ακριβώς απέναντι από τη θάλασσα, προσφέρεται για ρομαντζάδα, ιδίως την ώρα του ηλιοβασιλέματος που το τοπίο είναι μαγικό.

Χάρτης εστιατορίου