ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2021

Το Θαλασσάκι

Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 14 / 20

  

Ελληνική Νεοαστική Κουζίνα

 Κυκλάδες - Τήνος - Όρμος Υστερνίων,

 22830/31366

 

Ιδιοκτήτης: Αντωνία Ζάρπα , Άρης Τάτσης

Σεφ: Αντωνία Ζάρπα

Το Θαλασσάκι - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Η κουζίνα της Αντωνίας Ζάρπα έχει ρίζες στην τηνιακή παράδοση, την οποία αναδεικνύει με σύγχρονο πνεύμα και τη σερβίρει σε μια προβλήτα κυριολεκτικά πάνω στο κύμα, στο όμορφα ανακαινισμένο εστιατόριο. Ευρηματικοί συνδυασμοί παρουσιασμένοι με καλλιτεχνική αύρα, και εξαιρετικά ντόπια προϊόντα. Ξεχωρίζουν: φάβα Τήνου με πορτοκάλι, ολόκληρα ψητά κρεμμύδια και θυμάρι, μπακαλιάρος μαριναρισμένος σε πελτέ και φρέσκο μπριάμ στο τηγάνι, αβγοτάραχο με ροδάκινο και βανίλια, «ζωντανές» καραβίδες με χόρτα.

Χάρτης εστιατορίου