ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2022

Το Θαλασσάκι

Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 14 / 20

  

Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα

 Κυκλάδες - Τήνος - Όρμος Υστερνίων,

 22830/31366

 

Ιδιοκτήτης: Αντωνία Ζάρπα , Άρης Τάτσης

Σεφ: Αντωνία Ζάρπα

Το Θαλασσάκι - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Η κουζίνα της Αντωνίας Ζάρπα έχει ρίζες στην τηνιακή παράδοση, την οποία αναδεικνύει με σύγχρονο πνεύμα και τη σερβίρει σε μια προβλήτα κυριολεκτικά πάνω στο κύμα, στο μικρό χωριουδάκι που βρίσκεται στον όρμο των Υστερνίων. Γευστικό αποτέλεσμα που δικαιολογεί τη φήμη και συνολική πρόταση που κάνει ενδιαφέρουσα την επίσκεψη. Στα συν είναι επίσης τα υλικά, τα περισσότερα από τα οποία επιλέγονται από μικρούς Τηνιακούς παραγωγούς και πρωταγωνιστούν σε συνταγές, όπως η αγκινάρα, τα όσπρια και τα τυριά. Δοκιμάστε: αγκιναροσαλάτα με πορτοκάλι, σιτάρι και κρεμμύδι ή την ψητή σουπιά με ταραμοσαλάτα.

Χάρτης εστιατορίου