Περιποιημένο ρουστίκ εστιατόριο χτισμένο μέσα σε σπηλιά, κάτω από τα παλιά τείχη της πόλης, με ευρύχωρη αυλή στο πίσω μέρος. Ο chef-patron Νίκος Μαλλιάρας είναι εξπέρ στο κρέας και προτείνει μοσχίδες παραγωγών της περιοχής δικής του ωρίμανσης σε διάφορες κοπές, αλλά και μαγειρευτές εκδοχές, με έμφαση στα τοπικά υλικά. Δοκιμάστε γιουβέτσι με μοσχαρίσια ουρά, στηθοπλευρά μοσχίδας με μαύρο σκόρδο και ξινό τραχανά, κοπή μπερντέ (onglet) μοσχίδας ωρίμανσης στη σχάρα. Προσεγμένη λίστα κρασιών με έμφαση στον μακεδονικό αμπελώνα.