Αύρα ελληνικού μπιστρό στο εσωτερικό, με τα τραπεζάκια μαζεμένα γύρω από την ανοιχτή κουζίνα όπου οι σεφ Μπιλάλ Ντόκα και Νίκος Αβράμης ετοιμάζουν πιάτα με τοπική αυθεντικότητα και κοσμοπολίτικη τεχνική, αλλά και παρεΐστικη ατμόσφαιρα στον έξω χώρο, που ξεδιπλώνεται σχεδόν σε όλη τη γειτονιά, αντανακλώντας στο ανοιχτόκαδρο άπλωμά της την larger than life προσωπικότητα του ιδιοκτήτη Σοφοκλή Γιαγτζόγλου. Δοκιμάστε τη χειροποίητη παστή λακέρδα με αφράτη μους ταραμά, αλλά και τα ολόφρεσκα ψάρια σε τηγάνι ή σχάρα.