Πάνω στο παλιό λιμανάκι της Νάουσας, σε πόστο-κλειδί, ο Μάριος Τσαχπίνης έχει δημιουργήσει ένα από τα πλέον αγαπητά και δημοφιλή εστιατόρια του νησιού. Πάντα με έμφαση στο φρέσκο ψάρι, που θα το απολαύσετε ψημένο με μαεστρία, ο σεφ Γιάννης Μαρκουλής συνθέτει ένα μενού με ενδιαφέρουσες θαλασσινές σπεσιαλιτέ που έχουν μοντέρνο ελληνικό χρώμα, όπως το ψητό χταπόδι με χούμους και παριανή ρεβιθάδα, και ο φίνος τόνος χουνκιάρ μπεγιεντί. Από το φετινό καλοκαίρι το εστιατόριο λειτουργεί σε νέο χώρο στην Παροικιά.