Ένα από τα κομψότερα εστιατόρια του νησιού, στην παλιά πόλη της Κέρκυρας, στη χαλαρωτική και γραφική πλατεία Σκαραμαγκά με πολλά αρτίστικα στοιχεία στο ντεκόρ του. Ο σεφ και ιδιοκτήτης Αριστοτέλης Μέγκουλας, στην καλύτερή του στιγμή, προτείνει μια σύγχρονη ελληνική κουζίνα με προσωπικό ύφος, βασισμένη κυρίως σε κερκυραϊκές πρώτες ύλες. Ξεχωρίσαμε τα πολύ ωραία ραβιόλια με ζύμη παντζαριού γεμιστά με γαρίδες, το ωραιότατο λαβράκι σε κρούστα ψωμιού με φασολάκια, βλίτα, ταραμά και πρωτότυπο ζωμό πεπόνι-νούμπουλο με φρουτώδη νοστιμιά, καθώς και τη μελωμένη προβατίνα με αγκινάρες τουρσί και αρακά.