ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2019

Γλυκάνισος

Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 14 / 20

  

Ελληνική κλασική κουζίνα

 Θεσσαλονίκη - Περίχωρα Θεσσαλονίκης - Πυλαία, Μεγ. Αλεξάνδρου 46

 2310302882

 glikanisos.gr/

Ιδιοκτήτης: Σταύρος Σωτηρούδης , Χρήστος Σωτηρούδης

Σεφ: Δημήτρης Αγόρατζης , Σταύρος Σωτηρούδης

Γλυκάνισος - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Το εστιατόριο στην Πυλαία φέτος επεκτάθηκε ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει όσους το επισκέπτονται για να απολαύσουν τις προσεγμένες γευστικές προτάσεις του. Η κουζίνα εστιάζει στο ψάρι, ενώ διαθέτει έναν ξεχωριστό χώρο για την παραλαβή και την επεξεργασία των φρέσκων θαλασσινών. Είτε επιλέξετε να δοκιμάσετε βραστό, ψητό, αχνιστό ή τηγανητό ψάρι, το αποτέλεσμα είναι αξιοσημείωτο. Ενδιαφέρον έχουν επίσης οι δημιουργικές προτάσεις σε κλασικά πιάτα, όπως είναι η παραλλαγμένη φάβα με χταπόδι.

Χάρτης εστιατορίου