ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2025

Γλυκάνισος

Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 14 / 20

  

Ψάρι - Θαλασσινά

 Θεσσαλονίκη - Περίχωρα Θεσσαλονίκης - Πυλαία, Μεγ. Αλεξάνδρου 46

 2310302882

 glikanisos.gr/

Σεφ: Δημήτρης Αγόρατζης

Γλυκάνισος - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Το εστιατόριο του Σταύρου Σωτηρούδη είναι εξαιρετικά δημοφιλές, με τη φήμη του να διατρέχει ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη. Ο λόγος είναι η κουζίνα του σεφ Δημήτρη Αγόρατζη, ο οποίος δημιουργεί πιάτα απλά, με βάση την ποιοτική πρώτη ύλη, που τις περισσότερες φορές προέρχεται από τις γύρω θάλασσες. Αξίζει να δοκιμάσετε κάποιο από τα ωμά, καθώς και τα πιάτα με τα ζυμαρικά.

Χάρτης εστιατορίου