Στην κομψή βεράντα του ξενοδοχείου Kalesma, μπροστά στην πισίνα με εντυπωσιακή θέα στη θάλασσα, ο Κώστας Τσίγκας συνθέτει ένα σύγχρονο ελληνικό μενού με comfort εξπρεσιονιστικές γεύσεις, που συχνά αναβιώνουν ξεχασμένες γευστικές μνήμες, όπως τα μελωμένα κρεμμύδια και το νόστιμο χταπόδι που έχουν αργοψηθεί στον ξυλόφουρνο. Ψαγμένα υλικά, τολμηρές συνθέσεις και ωραία σερβιρίσματα σε στυλάτα χειροποίητα κεραμικά σκεύη . Must taste τα γλυκάδια από μοσχαράκι στη θράκα, ο ωμός κολιός με καμμένο πορτοκάλι, η μυκονιάτικη γραβιέρα “brulée” με ψητά σταφύλια και μαύρη ζάχαρη.