Το πέτρινο σπίτι εκατό χρόνων έχει ανακαινιστεί εντυπωσιακά με ωραία ξύλινη επίπλωση, κλιματιζόμενη κάβα, και κομψά στημένα τραπέζια που φτάνουν μέχρι τη θάλασσα στο γραφικό λιμανάκι Αγνή. Το πιο δυνατό στοιχείο της κουζίνας είναι οι παραδοσιακές σπεσιαλιτέ σαν το μπουρδέτο, το σαβόρο, τα τσιγαρέλια και το φρικασέ, που συνυπάρχουν με ωραίες μοντέρνες προτάσεις σαν τον μουσακά καραβίδας, μπαρμπούνι ντολμαδάκι σε σάλτσα σαβόρο ή την ωμή γαρίδα με τα ποδαράκια της τηγανητά