Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα
Κως - Κως
2242440300
Ρομαντική και αριστοκρατική αύρα εποχής με ατμόσφαιρα Κυανής Ακτής στην παραλία του και στη βεράντα που φιλοξενεί το εστιατόριό του. Κλασάτη διακόσμηση στη σάλα. Το μενού επιμελείται ο βραβευμένος σεφ Παύλος Κυριάκης με σεφ τον Χρήστο Χήτο. Οι δύο σεφ δημιουργούν ένα πολύ ελκυστικό μενού με μεσογειακή κατεύθυνση και αρκετές ελληνικές ιδέες. Κορυφαία: Κοκκάλι μαρινάτο με κρεμμύδι τουρσί και πιπεριά Φλωρίνης, Πεσκανδρίτσα με πατάτα κονφί και αφρό πράσινης ελιάς , μπαμπάς με ρούμι, βερύκοκο, κρέμα λευκής σοκολάτας και πρωτότυπο παγωτό lime – πιπέρι.