ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2025 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Carne

Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα

 Πύλος - Γιάλοβα

  27230 23617

Υποψήφιο για Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Αξιολόγησέ το »
Carne  - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Σε προνομιακό πόστο του παραλιακού πεζόδρομου της Γιάλοβας, το «Carne» ντύνει τα τραπέζια του στα λευκά και γαρνίρει τους χώρους του με boho chic αισθητική και ξύλινα στοιχεία. Μεριμνά για μία έξυπνα διαμορφωμένη οινική λίστα με ιδιαίτερη συμπάθεια στον πελοποννησιακό αμπελώνα και φροντίζει ώστε το σέρβις του να είναι εξαιρετικά ενημερωμένο και ευγενικό. Κυρίως όμως, επενδύει σε μία κουζίνα με μοντέρνο ελληνικό προφίλ, υπό την επιμέλεια του βραβευμένου σεφ Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου - τα πιάτα βγάζει με ακρίβεια ο αξιόλογος Λευτέρης Φυλακτάκης. Δοκιμάζεις όμορφα μελωμένο μπριάμ με εικονική ντομάτα φέτας, καραμελωμένο κρεμμύδι και λάδι βοτάνων, τραχανά με γαρίδες σαγανάκι, πιπεριές και κρέμα φέτας και σιγομαγειρεμένο αρνί με τσιγαριαστά χόρτα και αυγολέμονο με βότανα.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Υποψηφιότητες ανά την Ελλάδα