ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2022 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Το Θαλασσάκι

Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα

 Τήνος - Όρμος Υστερνίων

  22830/31366

Υποψήφιο για Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Αξιολόγησέ το »
Το Θαλασσάκι - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Η κουζίνα της Αντωνίας Ζάρπα έχει ρίζες στην τηνιακή παράδοση, την οποία αναδεικνύει με σύγχρονο πνεύμα και τη σερβίρει σε μια προβλήτα κυριολεκτικά πάνω στο κύμα, στο μικρό χωριουδάκι που βρίσκεται στον όρμο των Υστερνίων. Γευστικό αποτέλεσμα που δικαιολογεί τη φήμη και συνολική πρόταση που κάνει ενδιαφέρουσα την επίσκεψη. Στα συν είναι επίσης τα υλικά, τα περισσότερα από τα οποία επιλέγονται από μικρούς Τηνιακούς παραγωγούς και πρωταγωνιστούν σε συνταγές, όπως η αγκινάρα, τα όσπρια και τα τυριά. Δοκιμάστε: αγκιναροσαλάτα με πορτοκάλι, σιτάρι και κρεμμύδι ή την ψητή σουπιά με ταραμοσαλάτα.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2022

Υποψηφιότητες 2023 ανά την Ελλάδα