ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2025 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Παπαϊωάννου - Κεφαλάρι

Ψάρι - Θαλασσινά

 Αθήνα - Κηφισιά

  21 0754 6046

 www.papaioannou-restaurant.gr/

Υποψήφιο για Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Αξιολόγησέ το »
Παπαϊωάννου - Κεφαλάρι - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Στεγασμένο σ’ ένα κηφισιώτικο αρχοντικό του 19ου αι., με φίνο νεοκλασικό διάκοσμο σε λευκές αποχρώσεις και μια κατάφυτη αυλή που λειτουργεί χειμώνα-καλοκαίρι, το δεύτερο κατά σειρά εστιατόριο Παπαϊωάννου μεταφέρει κι εδώ τη φιλοσοφία της απλής, εκλεκτής ψαροφαγίας που έκανε το όνομα διάσημο, με πιστούς πελάτες κάθε κατηγορίας. Ο Γιώργος Παπαϊωάννου, πιστός στο αξίωμά του “από τη θάλασσα στο πιάτο”, στηρίζει το μενού στα ψάρια και τα θαλασσινά της ημέρας, με δικούς του προμηθευτές από διάφορα μέρη της χώρας. Από τα εξαιρετικά, απέριττα ωμά μέχρι τα ψητά και αχνιστά, όλα γίνονται με τα ψάρια ή τα οστρακόδερμα που θα επιλέξετε κι έρχονται με σωστά ψησίματα, ενώ και οι σάλτσες, όπου υπάρχουν, υποστηρίζουν διακριτικά την πρώτη ύλη. Τα καλοφτιαγμένα επιδόρπια και μια επαρκής λίστα κρασιών και αποσταγμάτων ολοκληρώνουν το γεύμα.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Υποψηφιότητες ανά την Ελλάδα