ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2020 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Yacht Club
Ξεν. «Elounda Mare»

Ελληνική μοντέρνα κουζίνα

 Άγιος Νικόλαος / Ελούντα - Ελούντα

  28410/68200

Υποψήφιο για Χρυσό Σκούφο & Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Αξιολόγησέ το »
Yacht Club - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Σε έναν ειδυλλιακό χώρο δυο επιπέδων, πάνω από μια γραφική μαρίνα, το casual εστιατόριο του «Elounda Mare» προσφέρει μια μοντέρνα, φίνα ελληνική κουζίνα με πρωτότυπους συνδυασμούς και πολύ καλή τεχνική. Ο chef Σταύρος Κοκκινάκης εμπνέεται συχνά από τοπικά πιάτα, όπως το φακόρυζο, που αποδίδει σε ριζότο με τραγανό σύγκλινο και κρέμα μυζήθρας, η τερίνα κουνελιού με πουρέ λαχανικών, τα σιουφιχτά με μύδια στιφάδο και ξηρό ανθότυρο, το χταπόδι σε ελληνικό καφέ, ενώ και τα επιδόρπια, όπως ο χαλβάς με κρέμα λευκής σοκολάτας κινούνται σε υψηλό επίπεδο. Πολύ καλό pairing κρασιών από την πλούσια κάβα.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2020

Υποψηφιότητες 2020 ανά την Ελλάδα