ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2022 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Ferryman

Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα

 Άγιος Νικόλαος / Ελούντα - Ελούντα

  2841041230

 www.baxevanis.com/ferryman/

Υποψήφιο για Χρυσό Σκούφο & Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Αξιολόγησέ το »
Ferryman - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Το θεατρικό σκηνικό της αεράτης σάλας με τη χορταστική θέα στη θάλασσα, αλλά και της ανοιχτής κουζίνας, όπου κάθε βράδυ μοιάζει να φιλοξενεί μια νέα μαγειρική παράσταση, πηγαίνουν χέρι χέρι με το θεαματικό πανόραμα κρητικών σπεσιαλιτέ που υπογράφει η ομάδα του σεφ Γιάννη Ντουνέτα, με οδηγό την εξαιρετική πρώτη ύλη που συγκεντρώνει στο εστιατόριο-σημείο αναφοράς της Ελούντας ο ιδιοκτήτης Άκης Σφυρογιαννάκης. Δοκιμάστε προσούτο τράγου με πίκλες αγκινάρας και παλαιωμένη γραβιέρα, ρεβιθάδα απ’ τον ξυλόφουρνο, τράγο αγρίμι στην παραστιά με φρέσκα κηπευτικά στη σχάρα.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2022

Υποψηφιότητες 2023 ανά την Ελλάδα