Σε ένα κομψό ξύλινο ντεκ με ανοιχτό μπαρ εκεί που σκάει το κύμα, ο φιλόξενος χώρος της Μαραθιάς αποπνέει μια classy θερινή οικειότητα και αποτελεί προορισμό. Εποχικότητα, τοπικότητα και home made παρασκευές στην κουζίνα του βραβευμένου Μιχάλη Μάρθα, που ενώνει τη νοστιμιά με τις σύγχρονες τάσεις, ενώ ο patron Μαρίνος Σουράνης έχει εξελίξει την τεχνική των ψαριών ξηρής ωρίμασης με highlight αλλαντικά όπως το παστράμι και ο παστουρμάς τόνου. Τα πιάτα ημέρας είναι σημαντικό κομμάτι ενός μενού, που συνδυάζει την απλότητα των ρεβιθιών Τήνου με παλαμίδα, με παρασκευές όπως το μαγιάτικο ωρίμασης με κρέμα καμμένης σελινόριζας με Σαν Μιχάλη και ψητά πράσα. Στην υποδοχή, ο Ευριπίδης Αποστολίδης προτείνει το σωστό pairing από μια πολύ καλή λίστα κρασιών και φροντίζει το τραπέζι σας μέχρι το επιδόρπιο.