ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2026 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Nima Seafood Story

Ψάρι - Θαλασσινά

 Ζάκυνθος - Αργάσι

  6944851215

 dominicale.com/

Υποψήφιο για Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Αξιολόγησέ το »
Nima Seafood Story - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Στην αγκαλιά ενός Ζακυνθινού αρχοντικού στο Αργάσι πλάι σε ένα τμήμα του πύργου «Dominicale» του Ενετού Δόγη De Vincenzo, ξετυλίγεται μια θαλασσινή μαγειρική βαριάντα με εμπνευστή τον σεφ Νίκο Θωμά. Εδώ η παραδοσιακή ψαροφαγία μπολιάζεται έντεχνα με τις μοντέρνες διαθέσεις του σεφ σε έναν κατάλογο που χαρίζει έντονες γευστικά στιγμές σε κάθε βήμα του. Κλασικά τηγανητά καλαμαράκια που συνοδεύονται από gel λεμονιού, παραδοσιακός μαρινάτος γαύρος με παλαιωμένο βαλσαμικό ξύδι, τεμπουρα σουπιάς στο μελάνι της και ένα διαφορετικό χταπόδι στο κάρβουνο με ολοζώντανη γκρεμολατα μυρωδικών και κέτσαπ από πιπεριές Φλώρινας. Από τον φούρνο και τις κατσαρόλες βγαίνουν μοσχοβολιστά γιουβέτσια και ορφανές μακαρονάδες με δυνατές ψαρόσαλτσες, το πολύ δυνατό χαρτί του Nima όμως είναι η ψαριέρα του καθώς εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε ελεύθερα ψάρια πάντα στην εποχή τους αποκλειστικά από τα νερά του Ιονίου.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Υποψηφιότητες 0 ανά την Ελλάδα