Το εστιατόριο απλώνει τα τραπέζια του σε έναν άνετο χώρο με πολυτελή ατμόσφαιρα, πλάι στην κοσμαγάπητη πισίνα του ξενοδοχείου «Cavo Tagoo» που προσφέρει πανοραμική θέα στον μυκονιάτικο ορίζοντα και ανεβασμένη διάθεση από την ώρα του ηλιοβασιλέματος και μετά. Ο ταλαντούχος executive chef του ξενοδοχείου Βαγγέλης Λεούσης συνεχίζει να υπηρετεί σταθερά μια σύγχρονη εκδοχή της ελληνικής κουζίνας που δανείζεται σε αρκετές περιπτώσεις στοιχεία και υλικά από την Ιαπωνία. Πολύ ενδιαφέρουσα η ενότητα του MeditterAsian sushi, καλοφτιαγμένα και πρωτότυπα τα πιάτα ωμοφαγίας σαν το φαγκρί sashimi σε σος δαμάσκηνο – λεμόνι – βασιλικός και πολύ καλό το χιλιανό λαβράκι με ριζότο μαγειρεμένο σαν σπανακόρυζο με άνηθο και γιαούρτι.