ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2019 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Παπαϊωάννου

Ψάρι-Θαλασσινά

 Πειραιάς - Πειραιάς

  210/4225059

Υποψήφιο για Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Αξιολόγησέ το »
Παπαϊωάννου - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Μινιμαλιστική μαγειρική προσέγγιση, τηγάνι και σχάρα μαστορικά, και εξαιρετικές πρώτες ύλες είναι η πετυχημένη συνταγή επιπέδου σε αυτό το βραβευμένο εστιατόριο που κολακεύει τα καλούδια της θάλασσας. Ο Γιώργος Παπαϊωάννου αναδεικνύει την ωμότητα υπέροχων γαρίδων, καραβίδων, ψήνει μεγάλα υδραίικα μπαρμπούνια με μαεστρία και η γεύση τους σε καταπλήσσει, μετατρέπει τη σουπιά σε αμυγδαλάτο θαλασσινό ποπ-κορν τηγανίζοντας την με το μελάνι της. Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2018.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2019

Υποψηφιότητες 2019 ανά την Ελλάδα