Το πρώτο εστιατόριο του Γιώργου Παπαϊωάννου στο Μικρολίμανο, που κέρδισε τους
Αθηναίους με την ικανότητά του να συλλέγει κορυφαία θαλασσινά καλούδια στις
κουζίνες του, το εστιατόριο του εκπέμπει αρχοντιά και κομψότητα ήδη από τη
μινιμαλιστική, ντυμένη σε λευκά λινά σάλα του, με μάρμαρο και εντυπωσιακές
ασπρόμαυρες φωτογραφίες ∙ τα πρώτα τραπέζια που γεμίζουν είναι στο περίπτερο με
θέα στη θάλασσα και τα σκάφη. Τη φινέτσα αυτήν αντανακλούν και τα πιάτα του, με
ψησταριά και τηγάνι να ανεβάζουν την απόλαυση σε άλλο επίπεδο, αλλά και
μαγειρευτά, όπως οι σούπες(ροφού ή μπαρμπουνιού), οι αχνιστές καραβιδοουρές, οι
ροφομακαρονάδες και τα κριθαρότα θαλασσινών, να ακολουθούν κατά πόδας.
Εξαιρετικά επιδόρπια όπως η τάρτα λεμόνι και το
γαλακτομπούρεκο σουφλέ.