Η ελληνική παραδοσιακή κουζίνα και οι κρητικές καταβολές του σεφ Μανώλη Παπουτσάκη
βρίσκουν στέγη σε έναν πολύ ιδιοσυγκρασιακό χώρο εμπνευσμένο από τα ταξίδια των Φώτη
Βαλλάτου, Πέρυ Παναγιωτακόπουλου και Δημήτρη Πλατανιά, που συμπληρώνουν το κουαρτέτο
των ιδιοκτητών, συνθέτοντας μια πρόταση εξόδου που αγαπήθηκε κεραυνοβόλα από το trend
setting κοινό της πόλης. Εδώ η εξαιρετική πρώτη ύλη μαγειρεύεται αποκλειστικά με φωτιά
(ξυλόφουρνος, μασίνα, σχάρα), και συνοδεύεται από μεγάλη γκάμα φυσικών κρασιών, ενώ τη
μουσική επένδυση προσφέρουν εκλεκτικά DJ sets κυρίως με βινύλια. Η υψηλή μαγειρική
ελληνικού λαδερού συναντάει την εκλεκτική τζαζ, ροκ, electronica η χημεία τους ξεχειλίζει hype και
συναίσθημα, και η παράδοση αποκτά κύρος με σπεσιαλιτέ σαν τα χόρτα σχάρας με φανταστικό
ανθότυρο, το αχνιστό χριστόψαρο με σελινόριζα και καυτερή πιπεριά, τα δαντελένια αρνίσια
παϊδάκια, και το κουνέλι λαδορίγανη με σάλτσα δυνατή και πατάτες τηγανητές. Τα γλυκά,
γαλακτομπούρεκο και πάστα πικραμυγδάλου, εξαιρετικά.