ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2026 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Bacchus

Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα

 Άγιος Νικόλαος / Ελούντα - Άγιος Νικόλαος

  2841022345

Υποψήφιο για Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Αξιολόγησέ το »
Bacchus - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Στην όμορφη αυλή με το ξύλινο σκέπαστρο και την ανεμπόδιστη θέα στους γοητευτικούς κήπους του Minos Beach ArtHotel, η executivechef του ξενοδοχείου Πόπη Κουρκουτάκη στο εστιατόριο Bacchus στήνει το δικό της βακχικό φεστιβάλ τιμώντας τοπικούς παραγωγούς ακολουθώντας παραδοσιακές συνταγές και τεχνικές που μοσχοβολούν Κρήτη. Εμπνευσμένη από την κουζίνα των προγόνων της δημιουργεί πιάτα όπως οι ξυνοχοντροκεφτέδες με τσιγαριαστό κατσίκι και κρέμα αγκινάρας. Ο ξυλόφουρνος καίει τις φωτιές του σε καθημερινή βάση, και από τα σπλάχνα του βγαίνει μελωμένο αρνάκι με κληματόβεργες και αρωματικά λαδερά με μοντέρνα twists Κλασσικές δημιουργίες με τοπικό χαρακτήρα που αλλάζουν καθημερινά αλλά και ένα χειροποίητο παγωτό μούσμουλο ντύνουν το γλυκό φινάλε.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Υποψηφιότητες 0 ανά την Ελλάδα