Ψάρι - Θαλασσινά
Χαλκιδική - Σάνη
23740/99465
Ο αισθητά ανανεωμένος χώρος με τη χαλαρή ατμόσφαιρα και τα ξύλινα τραπέζια, αποτελεί τερέν δημιουργίας για τον σεφ Δήμο Καραδήμο, που ξεδιπλώνει ένα σενάριο μοντέρνας ελληνικής κουζίνας με επίκεντρο τη θάλασσα και βασικό μέσο την ανοιχτή φωτιά, σε μια σειρά πιάτων στη λογική του sharing και του μεζέ. Αξίζει να δοκιμάσετε το λουκουμαδένιο bun με λευκό ταραμά, άνηθο και χαβιάρι, το καρπάτσιο λαβράκι με απόσταγμα πράσινης ελιάς, λάιμ και λεμόνι, το σουβλάκι-καλαμάρι με τσιμιτσούρι ελληνικών μυρωδικών και λαδολέμονο καθώς και ψάρι ημέρας στη σχάρα με ζου ντομάτας και κολοκυθάκι.