ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2019 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Cuvée
Ξεν. «Aqua Blu Boutique Hotel + Spa»

Ελληνική μοντέρνα κουζίνα

 Κως - Λάμπη

  22420/22440

 www.aquabluhotel.gr

Υποψήφιο για Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Αξιολόγησέ το »
Cuvée - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Η ντιζαϊνάτη πολυτέλεια του εστιατορίου και η μοντέρνα ελληνική κουζίνα που προτείνει του επιτρέπει να θεωρείται σαν ένα από τα καλύτερα εστιατόρια του Νότιου Αιγαίου. Την με πολλές φιλοδοξίες κουζίνα επιμελείται ο Μιχάλης Μάρθας με consulting τον βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο Παύλο Κυριάκη. Δοκιμάστε: Κρέμα πατάτα με τρούφα, κρεμμύδι, σπαράγγια και χοιρινό iberico καθώς και χτένια με κρέμα κουνουπιδιού και ποπ κορν από χοιρινό.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2019

Υποψηφιότητες 2019 ανά την Ελλάδα