ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2020 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Cuvée
Ξεν. «Aqua Blu Boutique Hotel + Spa»

Σύγχρονη ελληνική κουζίνα

 Κως - Λάμπη

  22420/22440

 https://www.aquabluhotel.gr/

Υποψήφιο για Χρυσό Σκούφο & Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Αξιολόγησέ το »
Cuvée - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Σάλα που συνδυάζει διαχρονικά στοιχεία με σύγχρονο τρόπο και ρομαντική αύρα. Ποιοτική κουζίνα από τον executive chef Μιχάλη Μάρθα σε συνεργασία με τον σύμβουλο chef Παύλο Κυριάκη. Σύγχρονες τεχνικές και μοντέρνα μαγειρική αντίληψη σε ένα μενού, που εμπνέεται από την ελληνική και τοπική γαστρονομική παράδοση. Δοκιμάστε: Σπινιάλο με φούσκα, αχινό, γρανίτα περγαμόντο, παγωτό αχινού. Καλαμάρι με μελάνι σουπιάς, espuma πατάτας, μαύρο σκόρδο.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2020

Υποψηφιότητες 2020 ανά την Ελλάδα