Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα
Θεσσαλονίκη - Λευκός Πύργος - Διεθνής Έκθεση
2310251010
www.dekatrapezia.gr/
Στο δημιουργικό του μεζεδοπωλείο, ο Μανόλης Παπουτσάκης βάζει στο τραπέζι γεύσεις παράδοσης, όπως το αρνάκι τσιγαριαστό με τραχανά και πρόβειο γιαούρτι, πλάι σε κομψές παρασκευές όπως η croustade από μελάνι σουπιάς γεμιστή με καβούρι και χαβιάρι πέστροφας ή τα ραβιόλια γαρίδας με μυζήθρα και σουτζούκι, προσφέροντας ένα πρωτότυπο σερί σύνθετων πιάτων επιπέδου, που δεν σε αφήνει να βαρεθείς. Τραπέζια και στο πεζοδρόμιο, προστατευμένα με χαμηλή τζαμαρία.