ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2020 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Τραβόλτα

Ψάρι-Θαλασσινά

 Αθήνα - Περιστέρι

  210/5719222

Υποψήφιο για Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Αξιολόγησέ το »
Τραβόλτα - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Η ψαροταβέρνα των αδερφών Λιάκου (του «Base Grill») σε συνεργασία με τον Ανέστη Λαμπρόπουλο, γιο του Περιστεριώτη «Τραβόλτα» που αλώνιζε τις πίστες των ντισκοτέκ του ’80, στήθηκε πάνω στην ιδέα του καρνάγιου. Μεταξύ επιμελώς ατημέλητου και χύμα, διακοσμημένη με σπαράγματα από βάρκες, πυροφάνια, δίχτυα, καλαθούνες και σειρές από κονσέρβες μέσα σε ψαροκασέλες είναι έδρα μιας θαλασσινής κουζίνας με δικό της στίγμα. Το καλό τηγάνι και την επίσης καλή σχάρα συμπληρώνουν μια σειρά από μαγειρέματα με σαφές ελληνικό πρόσημο.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2020

Υποψηφιότητες 2020 ανά την Ελλάδα