Χαλαρό εστιατόριο σύγχρονης ελληνικής κουζίνας δίπλα στην πισίνα. Ο σεφ Παναγιώτης Τσουκάτος παίζει με άνεση την ελληνική κουζίνα δημιουργώντας σύγχρονα πιάτα που συνεχίζουν όμως να σε ταξιδεύουν στις γεύσεις και στα αρώματα της παράδοσης. Τα ζουμερά κεφτεδάκια του ψήνονται στη σχάρα και συνοδεύονται από γιαούρτι και δυόσμο, η τραγανή υφή του πράσου κάνει ιδιαίτερα ενδιαφέρον το χοιρινό πρασοσέλινο, το ψητό καλαμάρι με τη σάλτσα λεμονιού και κάπαρης είναι νοστιμότατο και μαστιχωτό. Φιλικό σέρβις χαρούμενη ατμόσφαιρα και όλα τα πιάτα σε φιλοσοφία «μοιράσματος» στο κέντρο του τραπεζιού.