Στυλάτη σάλα στα λευκά και τραπέζια κάτω από πέργκολα, σε μικρή απόσταση από την παραλία του Γαλησσά. Εστιατόριο-προορισμός το Ηλιοβασίλεμα, με τον σεφ-πατρόν Κώστα Μπουγιούρη να αναδεικνύει τις γεύσεις με άριστη πρώτη ύλη και ευρηματικούς συνδυασμούς, ισορροπώντας την παράδοση με τη σύγχρονη ματιά. Θαλασσινά ημέρας από το νησί, κρεατικά και λαχανικά από κυκλαδίτες παραγωγούς. Δοκιμάστε κακαβιά από ψάρια ημέρας, χουνκιάρ μπεγιεντί ψαριού, ζυμαρικά με ψάρι, χέλι και αχινό, αρνάκι φρικασέ με χόρτα, rib eye με βούτυρο παστουρμά. Τοπικά τυριά ωρίμασης και επιμελημένη λίστα κρασιών, με έμφαση στον συριανό και τον κυκλαδίτικο αμπελώνα.