Στυλάτο, φωτεινό και ζωντανό εστιατόριο με σύγχρονο design και ανοιχτή κουζίνα
κατά μήκος της σάλας, που τροφοδοτεί μια ατμόσφαιρα σύγχρονης, κατ’ επέκταση,
brasserie. Πολυτελής art de la table, έμπειρο σέρβις που καθοδηγεί αποτελεσματικά
τις επιλογές και κοινό που περιλαμβάνει από επιχειρηματίες μέχρι σικ ζευγάρια και
παρέες ξένων επισκεπτών. Ο σεφ-ιδιοκτήτης Περικλής Κοσκινάς μαγειρεύει μια
κουζίνα φρέσκια και απέριττη, με έμφαση στη θάλασσα και τη δυνατότητα να σας
φτιάξει ένα ψάρι από την ψαριά της ημέρας με διάφορους τρόπους, κάρβουνο,
κατσαρόλα (μπιάνκο, μπουρδέτο, γιουβέτσι, αχνιστό) και ωμό. Η ολόφρεσκη πρώτη ύλη αναδεικνύεται άψογα και το μενού διανθίζεται με must taste πρώτα πιάτα, όπως
το tartare ψαριού με κρύα ψαρόσουπα ή τα χτένια με καπνιστή μελιτζάνα και
jalapeno. Στην ίδια φιλοσοφία και τα καλοφτιαγμένα επιδόρπια, με signature την
εντυπωσιακή μπουγάτσα, αλλά και μια γνήσια τάρτα tatin με αχλάδι, που έρχεται
ζεστή, a la minute. Η πολύ καλή λίστα κρασιών συμπληρώνει επάξια το γεύμα.