H Ακρόπολη σε απόσταση αναπνοής, με την πανοραμική θέα της πόλης που
εκτείνεται μέχρι τον Λυκαβηττό ν’ αποτελεί ασυναγώνιστο ατού στο roof top
του ξενοδοχείου Athens Was, ενώ παράλληλα η ανοιχτή κουζίνα ζωντανεύει
ατμοσφαιρικά την κομψή σάλα του εστιατορίου. Η ελληνικότητα του κάδρου
μεταφέρεται και στη μοντέρνα κουζίνα του Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου σ’
ένα μενού εμπνευσμένο από τα Ελευσίνια Μυστήρια, με κλασικές συνταγές
μεταφρασμένες σε πιάτα ευρηματικά, σύγχρονης τεχνικής κι εντυπωσιακής
εμφάνισης. Από το καλωσόρισμα, με αναφορές στη σπανακόπιτα και τον
ντοματοκεφτέ, μέχρι το dumpling γαρίδας με σφέλα Μεσσηνίας, που κλείνει το
μάτι στη γαρίδα σαγανάκι ή το φαγκρί με αγκινάρα Τήνου και αυγολέμονο,
παραλλαγή της αγκινάρας α λα πολίτα, το menu dégustation των 7 σταδίων
αφήνει μια βαθιά ελληνική επίγευση. Η φιλική και με γνώση εξυπηρέτηση δίνει
πόντους στη συνολική εμπειρία, την οποία τιμά εξίσου αλλοδαπό κι ελληνικό
κοινό. Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας.