Ζεστό και φιλόξενο, με μεγάλη σάλα γύρω απ’ το τζάκι, το εν λόγω εστιατόριο βάζει την πινέζα του Ξινού Νερού στο γευστικό χάρτη, ήδη από το 1989, χάρη στη βαθιά αγάπη του ιδρυτή του, Νίκου Κοντοσώρου, για την τοπική γαστρονομία. Την παρακαταθήκη του, συνεχίζει πια η κόρη, Ιλιάννα Κοντοσώρου , που εμπλουτίζει την κάρτα με τις δικές της ιδέες και εμπειρίες, κρατώντας ατόφιες τις βάσεις της μακεδονικής κουζίνας. Τα χοιρινά μάγουλα με ρεβίθια, το στιφάδο μοσχαρίσιας ουράς και τα κεφτεδάκια σουτ μακαλό διατηρούν τη θέση τους στα γευστικά φαβορί.