ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2024 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Cantina

Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα

 Σίφνος - Κάστρο

  2284035395

Υποψήφιο για Χρυσό Σκούφο & Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Αξιολόγησέ το »
Cantina - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Σε ένα απίθανο κινηματογραφικό σκηνικό, στην παραλία Σεράλια, το Cantina μοιάζει η φυσική συνέχεια από τις ξερολιθιές και τα βράχια του χαρακτηριστικού Κυκλαδίτικου τοπίου. Ο chef Γιώργος Σαμοϊλης έχει κάνει εδώ το όνειρο του πραγματικότητα μαγειρεύοντας με οδηγούς την παράδοση και την εντοπιότητα κάνοντας το εστιατόριο του προορισμό. Το μενού καταφέρνει να αναδεικνύει στο έπακρο τα υλικά των Κυκλάδων προτείνοντας γεύσεις εντελώς σύγχρονες. «Πρέπει»: ροφός bianco με μπάμιες στο φούρνο, ροφός μαρινάτος σε νερό χωριάτικης σαλάτας, παγωτό Betty’s Bread.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 0

Υποψηφιότητες 0 ανά την Ελλάδα