ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2024 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Melia
Ξεν.«Lesante Blu Beach Resort»

Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα

 Ζάκυνθος - Τραγάκι

  2695061600

 www.lesanteblu.gr/dining/melia-restaurant

Υποψήφιο για Χρυσό Σκούφο & Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Αξιολόγησέ το »
Melia - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Ντυμένα στα λευκά τραπέζια, κάποια από τα οποία στρωμένα πάνω στο νερό, σε καλωσορίζουν σε μια κομψή βεράντα που γίνεται ένα με τον ορίζοντα. Το εστιατόριο του «Lesante Blu» λειτουργεί υπό την καθοδήγηση του Νίκου Ισπυρούδη, ο οποίος σε συνεργασία με τον head chef Βασίλη Κρανιά, προτείνει πιάτα που αξιοποιούν τα τοπικά προϊόντα και μπολιάζουν με φρεσκάδα τις παραδοσιακές επτανησιακές συνταγές. Ιδιαίτερα φροντισμένη λίστα κρασιών και αξιόλογες προτάσεις αρμονίας.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 0

Υποψηφιότητες 0 ανά την Ελλάδα