Το Ark είναι η απάντηση στο ερώτημα «πώς θα έμοιαζε ιδανικά η εφαρμογή του στυλ
Provençal στην Ελλάδα;» Φωτεινό και αισιόδοξο, αρκούντως ρομαντικό, με κάπως
νοσταλγικές αναφορές και εντυπωσιακή, γαληνευτική, θέα στη θάλασσα. Σε αυτό το
σκηνικό, ο Γιάννης Μπαξεβάνης προσεγγίζει την ελληνική κουζίνα με δημιουργική
διάθεση και αφετηρία την σταθερά ποιοτική πρώτη ύλη. Ο μπακαλιάρος μπουρδέτο
μέσα σε κολοκύθα και το καλαμάρι σωτέ με σύγκλινο και αφρό αγκινάρας είναι δύο
ιδιαίτερα νόστιμα πιάτα, ακριβώς σε αυτή την κατεύθυνση. Σίγουρα αξίζει να κλείσετε
το γεύμα δοκιμάζοντας τα πολύ καλά γλυκά του Τάσου Ζησόπουλου, αν είναι ένα
εκείνο που θα επιλέξετε, σκεφτείτε το ζεστό γαλακτομπούρεκο.