Το “Άναμα” του βραβευμένου Χρύσανθου Καραμολέγκου απλώνει τραπέζια στην προκυμαία του γραφικού πεζόδρομου της Γιάλοβας, ενώ το πέτρινο οίκημα διατηρεί τον χαρακτήρα του παλιού οινοποιείου σταφίδας. Γνωστός για την εντελώς προσωπική κουζίνα του, ο Καραμολέγκος δίνει βάση στην εκλεκτή ελληνική πρώτη ύλη σε φευγάτους όσο και αριστοτεχνικούς συνδυασμούς, και δημιουργεί πιάτα με βαθιά νοστιμιά. Στο μενού ξεχωρίζουν οι signature μαρουλοντολμάδες με γαρίδα και καραβίδα σε σάλτσα σαφράν, το ριζότο αχινού, η μακαρονάδα με φρέσκο καβούρι και βούτυρο λεμονιού, ο ψητός αστακός με βούτυρο ταραμά (ή σε άλλες εκδοχές), η picanha αρνιού με τραχανά μαγειρεμένο σε νερό ντομάτας, η εξαιρετική τάρτα Tatin με σύκα και παγωτό από φύλλα συκιάς. Το μενού αλλάζει συχνά, ενώ προτείνονται και αρκετά πιάτα ημέρας. Προσεγμένο σέρβις και πολύ καλή λίστα κρασιών.