Πάνω στα γκρεμνά της Καλντέρας στο Ημεροβίγλι, σε απόσταση αναπνοής από τον βράχο του Σκάρου, το Varoulko Santorini απλώνει τα τραπέζια του στο κομψό σκηνικό της πισίνας του Grace Hotel, με τα θεαματικά ηλιοβασιλέματα να αποτελούν ένα μόνο από τα ατού που απολαμβάνει το καλοβαλμένο διεθνές crowd. Η θαλασσινή κουζίνα του Λευτέρη Λαζάρου, πλουτισμένη εδώ με πιο διεθνές twist σε σχέση με τη ναυαρχίδα του Πειραιά, ξεδιπλώνεται με τόλμη και δημιουργικότητα,ενισχύουν τη νοστιμιά των υλικών. Ο σεφ του εστιατορίου Ηλίας Τσικρίκης εκτελεί τα πιάτα με στιβαρή τεχνική, έχοντας σαν βάση τις επιλεγμένες πρώτες ύλες που συνδέονται με το όνομα Λαζάρου, ενώ η καλοκουρισμένη ομάδα του σέρβις και η πλούσια κάβα του εστιατορίου συμπληρώνουν τι φινετσάτη εμπειρία.