ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2020 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Ιθaka

Ελληνική μοντέρνα κουζίνα

 Ίος - Όρμος

  22860/92184

Υποψήφιο για Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Αξιολόγησέ το »
Ιθaka - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Ο Ντένης, ο Χάρης και η Νατάσα, τρία νέα παιδιά, και οι τρεις επαγγελματίες στο χώρο της γαστρονομίας, έχοντας περάσει από κουζίνες βραβευμένων εστιατορίων της Αθήνας, άνοιξαν το δικό τους μικρό εστιατόριο στο λιμάνι του νησιού. Ο χώρος δεν τραβά το βλέμμα, η κουζίνα όμως είναι πραγματική έκπληξη: βασίζεται στο ψάρι και στους ψαρομεζέδες, εμπνέεται από την ελληνική παράδοση και παρουσιάζεται με απόλυτα σύγχρονη ματιά. Ικανό παράδειγμα το καλαμάρι, άψογα ψημένο, συνδυασμένο με πουρέ κουνουπιδιού καμένου με μαστοριά, το ταρτάρ τόνου με ponzu, κρόκο, σόγια και μελάσα και ο τόνος με πουρέ μελιτζάνας και μανιτάρια. Αξίζει πάντως να δοκιμάσετε και τις πρωτότυπες γεμιστές ντομάτες τους.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2020

Υποψηφιότητες 2020 ανά την Ελλάδα