ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2025 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Χαρούπι

Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα

 Θεσσαλονίκη - Λαδάδικα - Λιμάνι

  698 852 6262

 www.xaroupi.gr/

Υποψήφιο για Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Αξιολόγησέ το »
Χαρούπι - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Η πρώτη μαγειρική έδρα του πολυβραβευμένου σεφ Μανώλη Παπουτσάκη παραμένει το καλύτερο κρητικό εστιατόριο στην Ελλάδα, με τον καλόγουστο, συμβατό με την κρητική λιτότητα χώρο του, να γίνεται πεδίο ανάδειξης της αυθεντικότητας των γεύσεων της Λεβεντογέννας. Εκλεκτές πρώτες ύλες - εν πολλοίς από την Κρήτη - γίνονται βάση για ατόφιες συνταγές αλλά και πετυχημένα twists, με προτάσεις όπως ο κρόκος αυγού κονφί με κρέμα στάκας, τραγανό απάκι και φρέσκια τρούφα, ή τα κάστανα στιφάδο με crèmebruleκυδωνιού να έχουν πια ταυτιστεί με αυτήν την κρητική γωνιά στα Λαδάδικα, αλλά και πιάτα σαν το κουνέλι με κυδωνάτες τηγανητές πατάτες, ή το πολυϋμνημένο γαμοπίλαφο με ζυγούρι να αποτελούν βαριά χαρτιά του εστιατορίου. Στα συν, η εκλεκτή ποικιλία κρητικών τυριών και αποσταγμάτων και η λίστα κρασιών του κρητικού αμπελώνα.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Υποψηφιότητες ανά την Ελλάδα