Ρομαντική βεράντα με απέραντη θέα στο Αιγαίο, υπαίθριο μπαρ και χαλαρή ατμόσφαιρα. Ο βραβευμένος σεφ Κίμων Λιγδάς προτείνει νόστιμα πιάτα που ανατρέχουν στην ελληνική γευστική παράδοση, λιγότερο ή περισσότερο δημιουργικά, χωρίς να λείπουν κάποιες διεθνείς αναφορές. Έμφαση στα τοπικά υλικά, όπως τα μανιτάρια Πηλίου στο signature πιάτο “τραχανάς Πορταριάς”. Δοκιμάστε χειροποίητες χυλοπίτες με κατσικάκι και βαρελίσια φέτα, το αργοψημένο “κλέφτικο αρνί”, το λαβράκι πλακί σε σύγχρονη εκδοχή, τη γαλατόπιτα με créme anglaise καφέ. Ενδιαφέρουσα λίστα κρασιών και προτάσεις από τον sommelier του εστιατορίου.