Ρομαντική ταράτσα κάτω από την Ακρόπολη της Λίνδου, με θέα σε όλo τον οικισμό. Ο σεφ Σταύρος Κουστένης προσφέρει μια σύγχρονη όψη της ελληνικής κουζίνας. Καλή τεχνική, πρωτοτυπία, λιτοί συνδυασμοί υλικών και αναφορές σε τοπικά εδέσματα, συμπληρώνουν την εικόνα. Δοκιμάστε: μουσακά explosion, vitello tonnato με μεδούλι μέσα στο κόκαλο, κροκέτα φραγκόκοτας με μπάμιες, κολιό με λόπια, καραμελωμένα φύλλα μπακλαβά με μους φιστικιού Αιγίνης, παγωτό κανέλα και αλμυρή καραμέλα.