Ελληνική μοντέρνα κουζίνα
Αθήνα - Κηφισιά
210/8086111
Με ένα στιλάτο mix & match '60s και '70s από το δίδυμο Μουρίκη – Γαβαλά στη μοντέρνα, με μια ιδιαίτερη θεατρική αύρα σάλα του κι ένα κήπο με πανύψηλα κυπαρίσσια, άφθονη πρασινάδα και μια όμορφη orangerie, το bar-restaurant των Φώτη Σεργουλόπουλου και Βαγγέλη Γερασίμου είναι από τα hot spots της Αθήνας, με κοινό όλων των ηλικιών. Το στιλ της κουζίνας του Δημήτρη Δημητριάδη είναι σύγχρονο ελληνικό, με ωραίες ιδέες που μαζί με την καλή τεχνική το κάνουν να ξεχωρίζει. Ξεκινάει από το πρωί με καφέ, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα κοκτέιλ της Δήμητρας Αντωνακοπούλου.