Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα
Θεσσαλονίκη - Λαδάδικα - Λιμάνι
2310 540260
Από την ομάδα του Γιάννη Λουκάκη της «Μούργας» το ιδιότυπο αυτό εστιατόριο σε πεζόδρομο στα Λαδάδικα ανανεώνει τολμηρά την ελληνική μπιστρονομία, έχοντας ως κύριο θέμα του το κρέας. Προχωρημένες ιδέες όπως σιγομαγειρεμένος μαύρος χοίρος με γαρίδες και πρόβειο μπουτάκι με καπνιστό χέλι και αβγοτάραχο. Ενδιαφέρουσα λίστα κρασιών με βιολογικά και βιοδυναμικά κρασιά.